Sucha masa - strona 20

note /search

Transpiracja - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 385
Wyświetleń: 2247

zużyła w czasie sezonu wegetacyjnego, aby wyprodukować 1kg suchej masy) * intensywność i współczynnik...

Morfologia i pozostałe pojęcia

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Fizjologia
Pobrań: 70
Wyświetleń: 966

% suchej masy kości) co nadaje twardość i wytrzymałość. Chrząstka kostna - osseina - nadaje elastyczność...

Mleczarstwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1330

do trzydziestu kilku st wydłużenie czasu ukwaszania produkt o większej lepkości Zwiększenie suchej masy o 4-4,5...

Fitoremediacja - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia roślin
Pobrań: 154
Wyświetleń: 1176

suchej masy liści Stanowią 0,2% roś nagozalążkowych. Wykorz po awarii elektrowni atomowej w Czarnobylu. 3...