Receptura - strona 5

Projektowanie produktów-opracowanie

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • dr hab. Julita Jabłecka-Prysłopska
  • Zarządzanie w usługach i produkcji
Pobrań: 91
Wyświetleń: 896

na zamówienie (mamy już gotową recepturę, ale nie podejmujemy żadnych działań dopóki nie dostaniemy zamówienia...

Podstawy gastronomiczne - wykład

  • prof. dr hab. inż. Ewa Cieślik
  • Podstawy gastronomiczne
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1722

się je na podstawie określonych norm jakościowych i receptur. Wyróżniamy trzy grupy przetworów: 1. Wędliny 2. Konserwy...

Polska marka za granicą

  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu
  • dr Dorota Bednarska-Olejniczak
  • Marketing międzynarodowy
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1400

, stara, tradycyjna receptura sprawiły, że marka stała się rozpoznawalna. Około 60 proc. produkcji...