Przetwory mleczne - strona 6

note /search

CHEMIA ŻYWNOŚCI

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 2142
Wyświetleń: 6671

i Cu, 20-40% Zn. Przemywanie farszu ryb: strata ok. 60% składników Przetwory mleczne: ze skrzepem...

Stanowisko negocjacyjne

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Integracja europejska
Pobrań: 21
Wyświetleń: 770

oraz na eksport poza UE, mleka, a także przetworów mlecznych, przy produkcji których, nie będą spełnione...

Mleko i jego przetwory

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Pobrań: 448
Wyświetleń: 2506

są to produkty otrzymywane z mleka i przetworów mlecznych w wyniku działania specyficznej mikroflory, powodującej...

Mikrobiologia Szostak-Kot

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 3227
Wyświetleń: 4452

to: Rośliny, układ pokarmowy ludzi i zwierząt, błony śluzowe, mleko i przetwory mleczne. MLEKO Płyn o bogatej...

Analiza popytu- opracowanie

  • Politechnika Śląska
  • Gospodarka zapasami i magazynami
Pobrań: 714
Wyświetleń: 3451

, są przetwory mleczne oraz dżemy wysoko słodzone. Oczywiście w grupie A jest też pieczywo. Na drugim biegunie...