Chorobotwórczość drobnoustrojów i metody ochrony żywności
- Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
- Mikrobiologia żywności
i pęcherza) patogenne szczepy spotykane są najczęściej w mięsie, jajach, sałatkach i przetworach mlecznych...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
i pęcherza) patogenne szczepy spotykane są najczęściej w mięsie, jajach, sałatkach i przetworach mlecznych...
owadów * pierwiastki (np. nikiel i chrom) * przetwory mleczne * czekolada * owoce cytrusowe c) mechanizm...
Biznes plan jako warunek sprawnego zarządzania przedsiębiorstwemWstęp I. Geneza Biznes Planu 1.1 Planowanie i Biznes Plan 1.2 Podstawowe części Biznes Planu 1.3 Cel opracowania Biznes Planu 1.4 Kiedy opracowujemy Biznes Plan 1.5 Funkcje zewnętrzne 1.6 Funkcje wewnętrzne II. Rola biznes planu w dz...
codziennie świeżych warzyw, owoców, oków, ciemnego pieczywa, przetworów mlecznych. Niekorzystne odżywianie...
mleka, przetworów mlecznych oraz pszenicy, okres przejściowy wydłużono do 10 lat. Hiszpania zachowywała...
fermentowanych przetworów mlecznych zaw. żywe kultury bakteryjne *wód min. i stołowych *kawy(z wyj...
szacuje się na 17%. Jest to też rynek z perspektywami, gdyż spożycie mlek i przetworów mlecznych szybko...
szacuje się na 17%. Jest to też rynek z perspektywami, gdyż spożycie mlek i przetworów mlecznych szybko...
szacuje się na 17%. Jest to też rynek z perspektywami, gdyż spożycie mlek i przetworów mlecznych szybko...
, przetworach zbożowych, serach, przetworach mlecznych, w mięsie, rybach i grzybach. Prekursory wolnych amin...