Przesiewanie - strona 5

Kolokwium zaliczeniowe - pojęcia, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności i żywienie człowieka
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1715

- ziarniaki chude, niedorozwinięte (przesiewające się przez sito o oczkach 1,6 x 22 mm), ziarno porośnięte...

Sprawozdanie z wapna

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Dr inz. Hanna Marszałek
  • Materiałoznastwo
Pobrań: 406
Wyświetleń: 1617

. Oznaczenie stopnia zmielenia wapna hydratyzowanego. Stopień zmielenia wapna oznacza się przesiewając...

Przetwory zbożowe

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 217
Wyświetleń: 2359

: przesiewanie maki zarabianie ciasta wyrabianie ciasta formowanie obróbka cieplna MAKARONY bezjajeczne...