Przemysł spożywczy - strona 21

Produkcja czekolady

  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
  • prof. dr hab. Halina Piekarz
Pobrań: 2814
Wyświetleń: 9919

, także syntetycznie, stosowana w przemyśle spożywczym, również w perfumeryjnym. 2.2 Charakterystyka materiałów...

Piekarnia - projekt

  • Politechnika Śląska
  • dr inż. Wojciech Zoleński
Pobrań: 686
Wyświetleń: 4144

Stowarzyszenia Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego "Krajowy Produkt Przyszłością...

Barwniki

  • Uniwersytet Opolski
  • Fizjologia roślin
Pobrań: 210
Wyświetleń: 1694

zastosowanie w przemyśle spożywczym, kosmetycznym i farmaceutycznym. Chlorofile zalicza się do grupy związków...

Mikrobiologia - wykład 11

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 784
Wyświetleń: 3234

owocowych zawierających cukier - szkodniki w przemyśle spożywczym Acetobacter Gluconobacter Słabo ruchliwe...

Analiza finansowa- Makarony Polskie S.A

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Analiza finansowa
Pobrań: 280
Wyświetleń: 4788

.”. Podmiot ten swoją działalność prowadzi w przemyśle spożywczym. Funkcjonowanie przedsiębiorstwa polega...

Oczyszczanie wody - cz. 2

  • Politechnika Warszawska
  • dr inż. Marek Orłowski
  • Gospodarka ściekowa - oczyszczanie
Pobrań: 105
Wyświetleń: 2247

poddajemy temperaturze wrzenia przez dłuższy czas) - przemysł spożywczy pasteryzacja (temperatura bliska...