Przemysł spożywczy - strona 20

Ćwiczenia - oznaczanie chlorofilu

  • Politechnika Wrocławska
  • prof. dr hab. Jerzy Andrzej Wełna
  • Analiza chemiczna biomoleku
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1379

w przemyśle spożywczym, kosmetycznym i farmaceutycznym (chlorofil, służy do barwienia past do zębów, płynów...

Mikrofale, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • mgr Anna Wlazły
  • Technologia żywności
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1211

się badania nad optymalizacją wykorzystania tej formy energii w przemyśle spożywczym. WŁAŚCIWOŚCI MIKROFAL...

Opis Sysdtemu

  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
Pobrań: 21
Wyświetleń: 2723

Horubała A., Przemysł Spożywczy 6/1995, s. 183-186, Urbaniak M., Problemy Jakości, 1/1996, s.13-16...

Toksykologia - wyklad 8

  • dr inż. Anna Brzozowska
  • Toksykologia
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1442

- ocena bezpieczeństwa m.in. oceniono aromaty, aktualnie używane w przemyśle spożywczym: tlenek karwonu FL...

Toksykologia - wyklad 11

  • dr inż. Anna Brzozowska
  • Toksykologia
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1274

, urządzenia w przemyśle spożywczym (przy żywności kwaśnej) woda pitna - siarczan glinu jako koagulant Migracja...

Toksykologia - wyklad 13

  • dr inż. Anna Brzozowska
  • Toksykologia
Pobrań: 63
Wyświetleń: 805

wysokocząsteczkowe przemiał zbóż usuwa WWA z zewnętrznej części ziarna procesy technologiczne w przemyśle spożywczym...

Niezwykły postęp w naukach biologicznych

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • prof. dr hab. inż. Małgorzata Nogala-Kałucka
  • Biochemia
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1015

lub produktów przemysłu naftowego i tlenu z odpowiednio prostych organizmów. Należy oczekiwać, że przemysł...