Porzeczka - strona 7

Ogórki, fermantacja masłowa - wykład

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • prof. dr hab. Janusz Szczodrak
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 63
Wyświetleń: 798

porzeczki, dębu, winogron, cebula, chrzan, pokrzywa, pieprz, czosnek. Funkcja przypraw - poprawa smaku...

Owoce - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • prof. dr hab. inż. Zenobiusz Dmowski
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1127

) * czarna jagoda, pomidor, porzeczki, agrest, winorośl, ogórek, dynia, ziemniak, kabaczek, arbuz MIĘSISTE...

Botrytis cinerea

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • dr Artur Kukiełka
  • Fitopatologia
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1358

gdzie stosuje się fungicydy zwalczające podstawowe patogeny to i te też są zwalczane. Antraknoza liści porzeczek...

Sadownictwo-wykład

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • dr hab. Emilian Pitera
  • Sadownictwo
Pobrań: 7
Wyświetleń: 931

Wiśnia Morela Truskawka Porzeczka czarna Porzeczki „kolorowe” Malina czerwona Agrest Borówka wysoka...

Witaminy w procesach fizjologicznych

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • prof. dr hab. inż. Małgorzata Nogala-Kałucka
  • Biochemia
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1491

Owoce: - czarna porzeczka 200 mg/100 g - truskawka, kiwi, pomarańcza, grejpfruty, cytryny, mandarynki...