Podroby - strona 2

note /search

Zawartość chemiczna

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1288

), niektóre owoce (np. banany, jeżyny) Produkty o zawartości poniżej 25 mg - mleko, jaja, mięso, podroby, ryby...

żywienie

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie zwierząt amatorskich
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1904

surowe got., podroby, sery białe i żółte, jaja, larwy owadów (mączniaki), świerszcze, suchy pokarm...

żywienie

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Gryzonie amatorskie
Pobrań: 0
Wyświetleń: 1323

surowe got., podroby, sery białe i żółte, jaja, larwy owadów (mączniaki), świerszcze, suchy pokarm...

Sterylizacja-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia mięsa
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1365

wewnętrzny ). Podroby stanowią, około 5 % masy ptaka . Przy lym stanowisku znajduje się. weterynarz...

Peklowanie - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1344

np. salami. Pasztetowe, kaszanki, salcesony, podroby: Surowiec gotowany, produkt powtórnie gotowany...