Pieczywo - strona 11

note /search

Charakterystyka mlewnika

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 273
Wyświetleń: 3584

cechy jakościowe maki, będące miernikiem użyteczności pieczywa jest wyrażana liczbami, które powinny...

Mineralizacja

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 686
Wyświetleń: 3626

-250 Owoce i warzywa świeże do 100 Jajo kurze całe 50 Mąki, pieczywo, kasze do 50 Mięso i przetwory...

Zwroty - ćwiczenia

  • Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy
  • Podstawy hotelarstwa
Pobrań: 77
Wyświetleń: 2086

, miód oraz świeże pieczywo) cena z wkalkulowanym śniadaniem, obejmująca kawę i herbatę, wędliny, jajka...

Reakce Enzymatyczne

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1092

Proteolityczne przemiany zachodzą w czasie dojrzewania mięsa, wytwarzania piwa i pieczywa oraz modyfikowania...

żywienie

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie zwierząt amatorskich
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1904

: Nieprzetworzone +, Przetworzone +/- otyłość, Ziarna w kłosach -, Kasza, płatki owsiane, suchary, pieczywo...

żywienie

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Gryzonie amatorskie
Pobrań: 0
Wyświetleń: 1323

: Nieprzetworzone +, Przetworzone +/- otyłość, Ziarna w kłosach -, Kasza, płatki owsiane, suchary, pieczywo...

Metoda Luff - Schoorola

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 1337
Wyświetleń: 8652

śniadaniowe 7,0 - 11,5 Kasze 2,5 - 9,0 Pieczywo 2,0 - 6,5 Mąka pszenna typ 500, makarony 2,6 Strączkowe Suche...