Paszowa - strona 5

note /search

Wykład o paszach, sem II

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1372

komponentów mieszanek paszowych, jednak nadmierne skarmianie kukurydza ma negatywny wpływ na tkankę tłuszczową...

Wykład - Czynniki ryzyka

  • Uniwersytet Łódzki
  • Higiena i epidemiologia
Pobrań: 7
Wyświetleń: 504

i gatunków zwierząt, antybiotyki „paszowe”, zmiany technologii produktów żywnościowych, dystrybucji towarów...

Pytania egzamin grupa c

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Prawo rolne
Pobrań: 49
Wyświetleń: 742

wybranych upraw, które w UE objęte są dopłatami bezpośrednimi (zboża, w tym kukurydza na ziarno i paszowa...

Mikrobiologia - wykład 11

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 1134
Wyświetleń: 4039

ciemne, wytwarzane ze skarmelizowanego słodu, z dodatkiem słodu pszenicznego Drożdże paszowe Cechy...