Paszowa - strona 5

Wykład o paszach, sem II

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • prof. dr hab. Antoni Brodacki
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1309

komponentów mieszanek paszowych, jednak nadmierne skarmianie kukurydza ma negatywny wpływ na tkankę tłuszczową...

Wykład - Czynniki ryzyka

  • Uniwersytet Łódzki
  • Higiena i epidemiologia
Pobrań: 7
Wyświetleń: 483

i gatunków zwierząt, antybiotyki „paszowe”, zmiany technologii produktów żywnościowych, dystrybucji towarów...

Budynki dla zwierząt gospodarskich

  • Uniwersytet Wrocławski
  • mgr Adam Duda
  • Procesy i techniki produkcyjne
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1428

) podział w zależności od przyjętego systemu transportu pasz - przejazdowe, nieprzejazdowe (ciągi paszowe...

Pytania egzamin grupa c

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • dr hab. inż. Henryk Jan Stoksik
  • Prawo rolne
Pobrań: 28
Wyświetleń: 693

wybranych upraw, które w UE objęte są dopłatami bezpośrednimi (zboża, w tym kukurydza na ziarno i paszowa...

Mikrobiologia - wykład 11

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 707
Wyświetleń: 3115

ciemne, wytwarzane ze skarmelizowanego słodu, z dodatkiem słodu pszenicznego Drożdże paszowe Cechy...