Paszowa - strona 6

Grzyby- opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1344

-wytwarzanie żywności (piwo, wino, etanol, cytr -w mleczarstwie (kefiry) -w piekarnictwie -białko paszowe...

Systemy przemiałowe

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 259
Wyświetleń: 1575

frakcje mąki paszowe pasaż - mąka uzyskiwana po przejściu przez dane konkretne urządzenie rozdrabniające...

Towaroznawcza ocena ziarna zbóż

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 742
Wyświetleń: 3766

do usunięcia i praktycznie dyskwalifikuje ziarno jako surowiec technol czy paszowy 3. Wyglądu zewnętrznego...

Pierwiastek P-fosfor

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • dr Henryk Kreft
  • Dietetyka
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1561

w dawce paszowej: Niski poziom fosforu w paszy, Skarmianie pasz o zaburzonym stosunku Ca;P, Nadmierna...

Mikrobiologia, Ćwiczenie 6

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1190

gorzelnicze) oraz do produkcji dro d y paszowych i spo ywczych (dro d e piekarskie). Copyright @ 2009...