ADI-opracowanie
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Żywienie człowieka
) - ryby (dorsz, łosoś) - mleko, produkty mleczne (najwięcej wykryto w serze parmezan) - jajo - mięso Smak...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
) - ryby (dorsz, łosoś) - mleko, produkty mleczne (najwięcej wykryto w serze parmezan) - jajo - mięso Smak...
- serowarstwo Częściowa hydroliza tłuszczów poprawia smak i aromat. Feta, Parmezan, Mozzarella - zapach i smak...
-graecum) - obecnie dodawana do serów (parmezan), do serów kozich Przyprawy jako naturalne konserwanty...
(Parmezan, Cheddar, Camembert i Gouda). Genotypy tych trzech loci zostały również oznaczane u buhajów...
, Sałatka mexicano: sałata lodowa, jajka, czosnek, oliwa z oliwek, sok z cytryny, tuńczyk, ser parmezan...
dania "Wellness". Carpaccio z łososia królewskiego z parmezanem i bazyliowym vinaigrette, krewetki...
Ementalski i Parmezan oraz o dopuszczenie przez kilka lat po akcesji do produkcji na rynek krajowy i eksport...
, Gruyere, Parmezan, i Grana są ogrzewane w temp 50-56C. Tylko najbardziej oporne na ciepłobakt ferm...
Ementalski i Parmezan oraz o dopuszczenie przez kilka lat po akcesji do produkcji na rynek krajowy i eksport...
...Chronione oznaczenia geograficzne również dotyczą produktu powiązanego z obszarem geograficznym, którego nazwę noszą. Jednak powiązanie to jest innego rodzaju niż powiązanie z danym obszarem geograficznym produktu, którego dotyczy chroniona nazwa pochodzenia. Aby uzyskać ochronę oznaczenia ge...