Panierowanie

Fishes - ryby: słówka

  • Uniwersytet Warszawski
  • mgr Elżbieta Habielska
  • Język angielski
Pobrań: 21
Wyświetleń: 819

panierować rybę to choke on a fish-bone udławić się ością to gut a fish wypatroszyć rybę lobster homar shrimp...

Ryby, podział ryb konsumpcyjnych

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 189
Wyświetleń: 3598

dla ryb (beszamelowy, koperkowy, oraz saute: panierowane) ryby średniotłuste i tłuste o mięsie białym...

Projekt restauracji

  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • mgr inż. Ilona Dziedzic-Jagocka
Pobrań: 210
Wyświetleń: 2247

poprzedniczki Longer (sezamowej bułki z panierowanym kurczakiem, warzywami i sałatą) wzbogaconej sosem...

Podstawy gastronomiczne - wykład

  • prof. dr hab. inż. Ewa Cieślik
  • Podstawy gastronomiczne
Pobrań: 119
Wyświetleń: 2079

lub panierowanie 8.Szpikowanie: słoniną (1×1 cm i długość 4-6 cm, z dodatkiem cebuli, majeranku, czosnku, pieprzu...

Słówka - żywienie

  • Uniwersytet Warszawski
  • mgr Urszula Malkiewicz
  • Język angielski
Pobrań: 168
Wyświetleń: 1386

(tzw English breakfast) chicken nuggets - panierowane kawałki kurczaka Zwroty używane w restauracji...