Oligosacharydy - strona 5

note /search

Białka i sacharydy w chemii żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Chemia żywności
Pobrań: 2520
Wyświetleń: 12432

powstającego kwasu mlekowego, przez co białka pozostają w stabilnej konformacji CUKRY PROSTE i OLIGOSACHARYDY...

Ekstremofile- opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia
Pobrań: 224
Wyświetleń: 1365

prowadzonych w fazie gazowej W biokopalnictwie W reakcjach transestryfikacji W syntezie oligosacharydów...

Oznaczania zawartości cukrów

  • Politechnika Gdańska
  • Analiza żywności
Pobrań: 1274
Wyświetleń: 4060

monosacharydy np. glukoza czy fruktoza. Cukry złożone dzielą się na oligosacharydy i polisacharydy, te pierwsze...

Wejściówka-oznaczanie wody

  • Politechnika Gdańska
  • Analiza żywności
Pobrań: 98
Wyświetleń: 630

rozpuszczal w wodzie i nielotnych do 100ºC skł suchej subst (monosacharydy,oligosacharydy, kwasy organiczne...

Immunologia - wykład 6

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Immunologia
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1050

. Mylotarg w leczeniu ostrej białaczki szpikowej - koniukat mAb anty - CD33 ze złożonym oligosacharydem...

Zafałszowania żywności - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Analiza i ocena jakości żywności
Pobrań: 168
Wyświetleń: 1204

w połączeniu z amperometrycznym detektorem pulsacyjnym umożliwia oznaczenie m.in. oligosacharydów w sacharozy...