Musztarda - strona 5

note /search

Cechy produkcyjne rolnictwa

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Geografia rolnictwa
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1057

, majeranek, rozmaryn, mięta, wawrzyn. Przyprawy zaostrzające smak: Gorczyca - do wyrobu musztardy Papryka...

Egzamin - orientacja produkcyjna

  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Marketing
Pobrań: 1113
Wyświetleń: 2751

0101W orientacji produkcyjnej uwaga kierownictwa przedsiębiorstwa koncentruje się na: 1. masowej produkcji standardowych produktów, 2. wytwarzaniu produktu po niskich kosztach, 3. doskonaleniu technologii wytwarzania produktu, 4. badaniu preferencji i popytu konsumentów na produkty wytwarzane p...

Biznes plan - gastronomia

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
Pobrań: 217
Wyświetleń: 2100

musztarda 1,40 zł/0,5l majonez 3 zł/l kawę 13 zł/kg herbatę 11 zł/kg soki i napoje Milejów 0,55 zł/0,33l...

Artykuł tłumaczenie

  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
Pobrań: 0
Wyświetleń: 770

, reguła która występuje pomiędzy P (np. "kiełbasa") a poprzedzające Q (np. "musztarda") w konsekwencji...

Marketing - test

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Podstawy Marketingu
Pobrań: 3262
Wyświetleń: 5677

1 W orientacji produkcyjnej uwaga kierownictwa przedsiębiorstwa koncentruje się na: 1. masowej produkcji standardowych produktów, 2. wytwarzaniu produktu po niskich kosztach, 3. doskonaleniu technologii wytwarzania produktu, 4. badaniu preferencji i popytu konsumentów na produkty wytwarzan...