Musztarda

note /search

Kwasy nieorganiczne, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 168
Wyświetleń: 994

E-260 - kwas octowy ADI - bezpieczny zastosowanie - marynaty, przetwory rybne, keczupy, musztardy...

Przykłady zafałszowań, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Zafałszowania produktów
Pobrań: 119
Wyświetleń: 938

halucynogenne a także siarczan żelaza Pickle, wekowane owoce, wina, były skażane siarczanem miedzi Musztarda...

Opakowania z tworzyw sztucznych, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1449

się: - folie i pojemniki (musztarda, oleje jadalne, syropy, masło orzechowe) - butelki do napojów gazowanych...

Wszystko o jajkach

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 525
Wyświetleń: 2674

) Rodzaje potraw spulchniających jajami: musy kremy budynie suflety Rodzaje majonezu: dodanie musztardy...

Strategia marki rodzinnej

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Podstawy Marketingu
Pobrań: 273
Wyświetleń: 2562

, gdy „rozciąganie marki” obejmuje tę samą grupę produktów, np.: Billy marka rodzinna obejmuje majonezy, musztardy...

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 560
Wyświetleń: 2702

serowe, dania ze skorupiaków, farsze. Gorczyca - marynaty (korniszony, śledzie) łagodna musztarda, czarna...

Dodatki do żywności , sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 336
Wyświetleń: 987

w wodzie (dysperguje) ADI - 0,1 mg/kg zastosowanie - koncentraty obiadowe, musztarda, konserwy, margaryna...