Musztarda - strona 2

note /search

Diety odchudzające - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • Rośliny użytkowe
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1414

: papryka, musztarda z gorczycą czarną (przyspieszają krążenie krwi, podnoszą temperaturę ciała) substancje...

Wykład - fermantacja octowa

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 483
Wyświetleń: 2366

produkcja - 25zakładów - 60mln dm3. 114 produkcji do musztardy i majonezu. Zapotrzebowanie głównie...

Wartość odżywcza warzyw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 364
Wyświetleń: 1701

i kapusty, musztardy. Zielenina - znacznie podnosi zawartość witaminy C oraz korzystnie wpływa na cechy...

Rośliny oleiste

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 196
Wyświetleń: 2653

zawartości olejków gorczycznych używane są do wyrobu musztardy, wina, piwa, lub służą jako przyprawy...

Toksykologia - wykład 2

  • Politechnika Gdańska
  • Toksykologia
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1792

musztardy Gaz musztardowy (iperyt) Śmiertelne Siarczan β,β-dichlorodietylowy 3 stężenia 20 μg/dm * Nikotyna...

Historia rozwoju etykiety

  • Uniwersytet Gdański
  • Opakowania w marketingu
Pobrań: 812
Wyświetleń: 2457

klasycznych etykiet i opakowań z tego okresu - na produktach sławnych firm: Colman (musztardy), Campbell (zupy...