Mięso drobiowe - strona 2

note /search

Trzoda chlewna i drób - BPPZ

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej
Pobrań: 749
Wyświetleń: 2310

na ruszcie. WŁAŚCIWOŚCI MIĘSA DROBIOWEGO: (w porównaniu z innymi rodzajami mięs) - duża strawność, mniej...

Wirusologia - wykład 5

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Wirusologia
Pobrań: 161
Wyświetleń: 1736

i przygotowywania drobiu do przyrządzenia posiłków. Jak ustrzec się ptasiej grypy? Spożywaj mięso drobiowe...

Wspólna polityka handlowa - omówienie

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • Wstęp do handlu międzynarodowego
Pobrań: 175
Wyświetleń: 1295

Wieprzowina Mięso drobiowe Jaja Nasiona Wino Owoce i warzywa Przetwory owocowe i warzywne Alkohol Len...

Unia Europejska - za i przeciw

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Integracja europejska
Pobrań: 196
Wyświetleń: 959

i mięso drobiowe, produkty rybne, tytoń, owoce i warzywa, cukier, przetwory zbożowe i owocowo-warzywne...

Metody dezynfekcji

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 364
Wyświetleń: 1554

, mięsa drobiowego, ryb, przypraw i ziół, a zwłaszcza do niszczenia mikroorganizmów w zamkniętych...