Trzoda chlewna i drób - BPPZ
- Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
- Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej
na ruszcie. WŁAŚCIWOŚCI MIĘSA DROBIOWEGO: (w porównaniu z innymi rodzajami mięs) - duża strawność, mniej...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
na ruszcie. WŁAŚCIWOŚCI MIĘSA DROBIOWEGO: (w porównaniu z innymi rodzajami mięs) - duża strawność, mniej...
i przygotowywania drobiu do przyrządzenia posiłków. Jak ustrzec się ptasiej grypy? Spożywaj mięso drobiowe...
. Do najuboższych źródeł należą: mięso drobiowe, wołowina i cielęcina, które zawierają około 10-krotnie mniej...
zajmujących się przetwórstwem mięsa drobiowego. 3. Pojawienie się choroby wściekłych krów. 4. Możliwość...
mięsa czerwonego 2. Konkurencja ze strony przedsiębiorstw zajmujących się przetwórstwem mięsa drobiowego...
Wieprzowina Mięso drobiowe Jaja Nasiona Wino Owoce i warzywa Przetwory owocowe i warzywne Alkohol Len...
zbożowy, mleka i przetworów mlecznych, wołowiny i cielęciny, wieprzowiny, baraniny, jaj i mięsa drobiowego...
i mięso drobiowe, produkty rybne, tytoń, owoce i warzywa, cukier, przetwory zbożowe i owocowo-warzywne...
, mięsa drobiowego, ryb, przypraw i ziół, a zwłaszcza do niszczenia mikroorganizmów w zamkniętych...
stanowi mięso drobiowe, które zawiera znaczące ilości NNKT, głównie linolowego i arachidonowego. Mięso...