Miód pitny - strona 2

note /search

Fermentowane surowce roślinne

  • Politechnika Wrocławska
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1337

miody pitne (osmofilne) Tolerancja na wysokie stężenia garbników Tolerancja na wysokie stężenia CO2...

Kazusy - rzeczy

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • Prawo rzymskie
Pobrań: 882
Wyświetleń: 2562

; naczynie z cudzego złota lub srebra; okręt lub szafę lub ławkę z cudzych desek; szatę z cudzej wełny; miód...

Kazusy - zobowiązania - Pomponius

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • Prawo rzymskie
Pobrań: 273
Wyświetleń: 1442

lub ławkę z cudzych desek; szatę z cudzej wełny; miód pitny z cudzego wina i miodu; plaster lub maść do oczu...

Biotechnologia - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 1141
Wyświetleń: 5404

Omawia między innymi takie zagadnienia jak: historia biotechnologii, biotechnologia klasyczna i nowoczesna, podział biotechnologii, cel, produkty GM, jakość żywności i przetwórstwo, żywność otrzymywana z organizmów modyfikowanych genetycznie, drobnoustroje, fermentacja żywności, temperatura ada...

Opracowanie KAWA

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 497
Wyświetleń: 2856

aromatem. Z miodu pszczelego wysokiej jakości przyrządza się z reguły miody pitne niesycone. Miody owocowe...