Maślanka - strona 3

Pytania - Produkcja żywności

  • prof. dr hab. inż. Wiesław Przybylski
  • Biotechnologia roślin
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1442

Wytwarzanie fermentowanych napojów z mleka np. jogurt, maślanka, kefir Ukwaszeniu śmietanki...

Substancje dodawane celowo do żywności

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • prof. dr hab. Anna Maria Brzozowska
  • Toksykologia
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1155

. aromatyzowanej instant), herbaty liściastej *cukrów *suchych makaronów z wyj. bezglutenowych *maślanki nat...

Historia PKWN

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • System polityczny RP
Pobrań: 119
Wyświetleń: 1134

wiceprezes Rady Ministrów Józef Maślanka (SL) - minister administracji publicznej Teodor Piotrowski (PPS...

Analiza popytu- opracowanie

  • Politechnika Śląska
  • Gospodarka zapasami i magazynami
Pobrań: 385
Wyświetleń: 2772

majonez 983 3,70 3 637 makaron 1 514 3,20 4 845 margaryna 946 2,10 1 987 masło 7222 3,70 26 721 maślanka 1...

Referat mleko

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 161
Wyświetleń: 4529

ten jest dość dobrym źródłem wapnia i fosforu, składników zapewniających mocne kości i zęby. - Maślanka jest to produkt...

Bazy danych - ćwiczenia.

  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Informatyka
Pobrań: 14
Wyświetleń: 966

Rzeszów 304 nie 25,50 zł Mariusz Maślanka Polska Bidul fakty świat książki 2010 Warszawa 254 nie 24,50...

Prasoznawstwo

  • Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej, wydział zamiejscowy w Poznaniu.
  • dr Wojciech Adamczyk
  • Dziennikarstwo prasowe
Pobrań: 756
Wyświetleń: 6867

i M. Worsowicz, Łódź 2006. Encyklopedia wiedzy o prasie, pod red. J. Maślanki, Wrocław-Warszawa-Kraków...