Liofilizacja owoców - strona 3

note /search

Wykład - dżem, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 525
Wyświetleń: 3094

przez gotowanie odpowiednio oczyszczonych owoców świeżych, mrożonych, pasteryzowanych, lub pulp, jednego lub kilku...

Słówka - owoce

  • Uniwersytet Warszawski
  • Język hiszpański
Pobrań: 56
Wyświetleń: 644

Las frutas Owoce la manzana jabłko el plátano banan el limón cytryna las uvas winogrona la pera...

OT_ egzamin v1

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1715

jest Kwaszenie Co to jest DD? Liofilizacja Proces usuwania wilgoci z materiału stałego w temperaturze...

Warzywa i owoce - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1092

Warzywa i owoce Są to produkty ubogo energetyczne o wysokiej wartości odżywczej. Stanowią...

Liofilizacja-wady i zalety

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Suszarnictwo
Pobrań: 518
Wyświetleń: 7140

LIOFILIZACJA Zalety: bardzo wysoka jakość (brak degradacji cieplnej, minimalizacja procesów...