Liofilizacja owoców - strona 22

note /search

Miażdżyca - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Alergie pokarmowe
Pobrań: 105
Wyświetleń: 728

dziennie Spożywanie średnio 300 g owoców i 400 g warzyw dziennie Zwiększenie podaży błonnika do 40 g/dobę...

Alergeny roślinne - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Alergie pokarmowe
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1288

, liczne owoce i lateks), białko PR - wspólne dla wielu roślin, stąd reagujące krzyżowo alergeny (niektóre...

Port Bremerhaven, Niemcy

  • Akademia Morska w Gdyni
  • Nawigacja
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1127

statków do przewozu samochodów (import i export), duża ilość statków chłodnicowych (import owoców). Zimą...

Meister Eckhart - „Kazania”

  • Uniwersytet Warszawski
  • Filozofia
Pobrań: 63
Wyświetleń: 882

. Musi się jednak przekształcić w niewiastę, gdyż płodność jest jedyną formą wdzięczności za dar Boga. Niewiasta wydaje owoce...

Dietoterapia chorób nowotworowych

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 77
Wyświetleń: 826

, które w sposób niekontrolowany mogą się dostad do żywności. Warzywa i owoce wchodzące w skład diety bogato błonnikowej zawierają...