Liofilizacja owoców - strona 18

note /search

Substancje słodzące , sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 126
Wyświetleń: 770

przez wodną ekstrakcję (pH=2,5-4) osłonek owocu naturalnej odmiany Thaumatococcus danielii (Benth) -słodkość...

Egzamin gr 3, sem III

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo surowców i produktów roślinnych
Pobrań: 336
Wyświetleń: 1645

owoców i warzyw w temperaturze poniżej ich punktów zamarzania 3. Akty prawne dotyczące wymagań...

Patologia ciąży

  • Żywienie kobiety ciężarnej i karmiącej
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1057

i owoców morza Surowych jaj i niepasteryzowanego mleka Nadmiernej ilości cukrów prostych Potraw...

Jabłka rodzaje

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1323

ODMIANA ELISE (zimowa) LOBO JONAGOLD SZAMPION Wielkość owocu duże Stożkowaty w kierunku kielicha...

Normy dla jabłek

  • Uniwersytet Gdański
Pobrań: 21
Wyświetleń: 959

i (WE) nr 1182/2007 sektorze owoców i warzyw w zakresie norm handlowych Dz.U. L 336 z 13.12.2008, str. 1—80...