Liofilizacja mięsa - strona 26

note /search

Człowiek istotą społeczną

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • Wstęp do socjologii
Pobrań: 658
Wyświetleń: 2744

- znalezieni w XVI wieku wśród niedźwiedzi, jadali surowe mięso i jarzyny, sypiali zwinięci w kłębek, z trudem...

Technologia i higiena uboju drobiu

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Higiena i technologia przetwórstwa
Pobrań: 1064
Wyświetleń: 3836

badania naleŜy teŜ ocenić czy nie występuje nienormalna barwa lub woń mięsa i skóry. Zmiany...

Socjologia wsi - wykład 11

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Socjologia wsi
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1253

zagranicznego, przerabiają mięso pochodzące m.in. z Danii. Konsument kupujący te wyroby w Polsce jest przekonany...

Państwo Bolesława Chrobrego

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Historia
Pobrań: 189
Wyświetleń: 2317

, żeby mógł wybrać śmierć albo odciąć je sobie. Za jedzenie mięsa po jakimś tam święcie wybijano zęby. Temat...

Toksykologia - wyklad 9

  • Toksykologia
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1561

wykorzystywane do aromatyzowania smażonych mięs KWAS CYJANOWODOROWY: omówiony przy glikozydach cyjanogennych...