Liofilizacja drobnoustrojów - strona 19

note /search

Chłodzenie mięsa - wykład, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 63
Wyświetleń: 889

możliwie szybko, ponieważ straty spowodowane usychaniem są mniejsze, a rozwój drobnoustrojów jest ilościowo...

Ekstrakcja, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1267

, słodowe -preparaty dymu wędzarniczego Surowce używane do ekstrakcji: -rośliny -zwierzęta -drobnoustroje...

Corynebacterium - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia jamy ustnej
Pobrań: 42
Wyświetleń: 812

Corynebacterium obejmuje bardzo liczne drobnoustroje, zarówno saprofityczne, jak i chorobotwórcze dla roślin...