Kukurydza - strona 9

Wykład - barwniki, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • prof. dr hab. Eugeniusz Grela
  • Żywienie zwierząt i paszoznawstwo
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1372

i wątroba. Trychotacyny- fusarium, głw w kukurydzy. Uszkadza żeńskie narz.rozrodcze,wcześniejsze dojrzew...

Biopaliwa-opracowanie

  • Politechnika Wrocławska
  • Steller
  • Technologia chemiczna
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1043

Biopaliwa 1 generacji to rośliny uprawne, takie jak kukurydza, trzcina cukrowa, rzepak czy buraki...

ADI-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • prof. dr hab. Krzysztof Krygier
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 21
Wyświetleń: 826

% - kukurydza 26% - hydrolizaty białkowe 8% - ekstrakty autolizatów drożdżowych 5% Metody otrzymywania MSG...

Interpretacja krzywej sorpcji wody

  • Uniwersytet Wrocławski
  • dr Bartosz Korabiewski
  • Gleboznawstwo
Pobrań: 77
Wyświetleń: 3927

GATUNEK ROSLIN SIŁA SSĄCA KORZENI pszenica 6,7 -11,1 buraki cukrowe 8,4 żyto 9,6 - 14,3 kukurydza 16 - 27...

Fosfatazy-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1316

w bielmie zbóż w il ok. 2 do 15% TŁUSZCZE: zaw tłuszczów w ziarnie zbóż wynosi ok. 2% a owsie, kukurydzy...