Konserwacja żywności - strona 2

Mikrobiologia - wykład 12

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 560
Wyświetleń: 3297

ANTYBIOTYKÓW Lecznictwo ludzi ~ 50 000 ton Weterynaria ~ 30 000 ton Ochrona roślin ~ 20 000 ton Konserwacja...

Chemiczna modyfikacja skrobi

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1295

w technologii żywności - przeczytać Główne metody konserwacji żywności: Produkty żywnościowe ze wzg...

Kultura a gospodarka - opracowanie

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • dr Monika Banas
  • Międzynarodowe stosunki kulturalne
Pobrań: 238
Wyświetleń: 2751

na rynkach krajowych intensywne wdrażanie nowych technologii na szeroką skalę. Oświetlenie ulic, konserwacja...

Wykłady z marketingu

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Marketing międzynarodowy
Pobrań: 329
Wyświetleń: 3675

, konserwacja żywności, więcej wody w kosmetykach - w klimatach gorących) uwarunkowania polityczne np. Rosja...

Metody niszczenia drobnoustrojów

  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • dr hab. Beata Sobieszczańska
  • Mikrobiologia
Pobrań: 182
Wyświetleń: 3920

strukturę białek. Środki te stosowane są głównie do konserwacji żywności np. kwas benzoesowy, salicylowy...