Kapusta - strona 15

Stosunki wodne Europy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • prof. dr hab. Andrzej Kostrzewski
  • Geografia fizyczna świata
Pobrań: 7
Wyświetleń: 861

niektórych gat. roślin uprawnych, np.: lnu, buraka, kapusty, grochu. ...

Żywność i żywienie,witaminy

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Biosfera
Pobrań: 49
Wyświetleń: 826

Kapusta brukselka 94,0 Szpinak 67,8 Fasolka szparagowa 23,8 Nać pietruszki 178,0 Groszek zielony 34,0...

Grzyby-Pythium

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • dr Artur Kukiełka
  • Fitopatologia
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1848

rzodkiewki To niższy grzyb infekujący rzodkiewkę, brukiew, rzepę, kapustę głównie pekińską, głowiastą...

Ph roztworu - wskaźniki

  • Uniwersytet Gdański
  • dr Paweł Perkowski
  • Chemia
Pobrań: 70
Wyświetleń: 903

których określimy środowisko substancji.Z życia codziennegomamy-wywar z czerwonej kapusty (ma kolor malinowy...

Zawartość chemiczna

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • prof. dr hab. Jerzy Szczapa
  • Analiza żywności
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1204

podpuszczkowe, ogórki kiszone, kapusta kiszona, wędliny, przetwory mięsne, mleko w proszku Produkty o zawartości...

Test

Pobrań: 28
Wyświetleń: 1295

go wodą, smarowano jajkiem, a potem wkładano do pieca na liściu tataraku, chrzanu, kapusty, kobylaku...