Jełczenie sera - strona 13

note /search

Opakowania papierowe, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 336
Wyświetleń: 1729

, koncentratów spożywczych, zup w proszku, przypraw itp. Do pakowania produktów mazistych np. miodu lub serów...

ŻYWIENIE W DNIE MOCZANOWEJ

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 42
Wyświetleń: 553

napadowym dieta płynna, kleikowo -owocową . Produkty zalecane: - mleko, - sery, - jaja, - w ograniczonej...

Produkty odpadowe - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 336
Wyświetleń: 2086

podczas przetwarzania śmietany na masło serwatka - produkt uboczny powstający przy produkcji serów, twarogów (produkt...

Serwatka w żywieniu sportowców

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1631

podczas wytwarzania serów) jako środka mającego wpływ na wzrost mięśni. Badania naukowe potwierdzają to, że sportowcy...

Resumen marketing de servicios

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Marketing usług turystycznych i rekreacyjnych
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1204

estrecha que impida el crecimiento o tan amplia que se pierda la orientacin de la empresa. La ideal sera la...