Jełczenie orzechów - strona 11

note /search

Mikrobiologia - wykład 5

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 406
Wyświetleń: 1750

pochodzące z importu. ZIARNA ZBÓŻ, ORZECHY ZIEMNE I PISTACJOWE, NASIONA BAWEŁNY I ROŚLIN OLEISTYCH, PRZYPRAWY...

Sadzenie roślin

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Kształtowanie terenów zielonych
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1393

pospolity, dęby, grap pospolity, orzech włoski, robinia, gatunki mniej odporne na mróz: magnolia...

Koenzymy flawinowe

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Biochemia
Pobrań: 203
Wyświetleń: 2793

, orzechy Syndrom białka jaja - awitaminoza spowodowana owidyną, która tworzy trwały kompleks z biotyną...

Owoce - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 266
Wyświetleń: 1435

, orzech włoski, migdał JAGODA * wielonasienny owoc z soczystą owocnią (powstałą z kilku owocolistków...

Wykład 9 - ewolucjonizm

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Ewolucjonizm
Pobrań: 175
Wyświetleń: 1092

do Kalifornii sprowadzono orzecha włoskiego. Po 26 latach motyl zaczął się też rozwijać na orzechu. Próby...

Żywność

  • Politechnika Śląska
  • Biologia
Pobrań: 28
Wyświetleń: 987

, ziele angielskie, orzechy włoskie; syntetyzowany sztucznie, dodawany do lodów, ciast, ciastek, gum...