Jełczenie margaryny - strona 4

note /search

Destylacja-emulgacja, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1337

-rzadki kisiel Emulsje: -majonez- woda w tłuszczu -śmietana- tłuszcz w mleku -masło -margaryna- woda...

Biochemia - materiały

  • Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
  • Biochemia
Pobrań: 287
Wyświetleń: 3598

wymień glikolipidy jełczenie tłuszczów uwodornienie tłuszczów na przykładzie wzór i charakterystyka...

Tłuszcze jadalne i techniczne

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1127

Ekstra 54,72 22,41 1,16 Margaryna "Tina" 11,48 11,74 19,78 Olej słonecznikowy 10,29 19,45 65,05 Oliwa...

Tłuszcz - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 7
Wyświetleń: 875

, słonina, łój) oraz roślinnego (oleje i margaryny). Spożycie smalcu i słoniny powinno być ograniczone...