Gastronomia - strona 11

Operacje cieplne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 196
Wyświetleń: 1750

termokurczliwej, gastronomia, w połączeniu z mikrofalami. Przeponowa wymiana ciepła ośrodek grzejny z ośrodkiem...

Wykład - kryzys żywności

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • prof. dr hab. Janusz Szczodrak
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 42
Wyświetleń: 588

i rozdrobnieniu. O wiele mniej przydatne w gastronomii są brunatnice. W obrębie tego typu glonów jadalne...

Usługi oraz gospodarka światowa

  • Uniwersytet Warszawski
  • dr Katarzyna Kołodziejczyk
  • Międzynarodowe stosunki gospodarcze
Pobrań: 217
Wyświetleń: 651

) - zaspokajanie potrzeb osób mieszkających w miastach związanych z transportem (komunikacją miejską), gastronomią...