Galaretka - strona 7

note /search

Etapy rozkurczu

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia mięsa
Pobrań: 35
Wyświetleń: 2212

osobników. Trudno robić galaretkę , nóżki ze starych zwierząt .Zależy to także od procesu technologicznego...

Układy koloidalne - wykład

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1771

są elastyczne. Do nich należą produkty żywnościowe, jak: galaretki, dżemy, budynie. Żelatyna pęcznieje...

Układy koloidalne - podział

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 315
Wyświetleń: 1757

pęczniejące są elastyczne. Do nich należą produkty żywnościowe, jak: galaretki, dżemy, budynie. Żelatyna...

Biznes plan - piekarnia

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Przedsiębiorczość
Pobrań: 2800
Wyświetleń: 19418

kokosanki Ciasta różne torty z kremem russel torty owocowe z galaretką torty z bitą śmietaną ciastka z bitą...