Fasola - strona 6

note /search

Składniki odżywcze w pszenicy

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1463

, awenina w owsie, zeina w kukurydzy, legumina w fasoli i grochu) gluteliny (nierozp w żadnym poprzednim...

Egzamin gr 2, sem III

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo surowców i produktów roślinnych
Pobrań: 357
Wyświetleń: 2051

, rzepa), strączkowe (fasola, groch), dyniowe (ogórek, melon), psiankowate (pomidor, papryka) 19. Zadania...

Wiązanie wolnego azotu.

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Fizjologia roślin
Pobrań: 406
Wyświetleń: 2198

z rodzaju Rhizobium, które dokonują inwazji korzeni roślin motylkowych ( groch, fasola, koniczyna) i tworzą...

Antagonizm jonów - wykład

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Fizjologia roślin
Pobrań: 266
Wyświetleń: 2387

-> α - ketoglutaran + asparaginian Inna aminotransferaza, otrzymywana z siewek fasoli, katalizuje...

Sekwencjonowanie - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Inżynieria genetyczna
Pobrań: 175
Wyświetleń: 1036

, fasola, tytoń, żyto, soja, kawa, kapusta, burak, cebula, sorgo. Od połowy lat 90 wykładniczy wzrost...