Etanol - strona 6

note /search

Wykład - spirytus i wódka, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 196
Wyświetleń: 1589

octowego oraz redukcję aldehydu do etanolu przy katalitycznym udziale dehydrogenazy alkoholowej. Składa...

Ekstrakcja, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1267

toksyczność -bierność chemiczna -bezwonność Wybór rozpuszczalnika w olejarstwie: nie- woda, etanol, eter...

Ekstrakty aromatów

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1078

roztworu lub są mikrokapsułkowane (w proszku). Jakość ekstraktów zależy od: Rodzaju rozpuszczalnika (etanol...

Dna, sem 5

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Diagnostyka molekularna
Pobrań: 154
Wyświetleń: 1449

500 μl supernatantu do świeżych probówek Eppendorf, dodać 1ml 95% etanolu i wytrącać DNA w temp -20°C...