Dodatek do żywności - strona 9

note /search

Pytania z analizy 2006

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 189
Wyświetleń: 1617

Niewłaściwe stosowanie chemii w rolnictwie i hodowli Niewłaściwie zastosowane dodatki do żywności Metale...

Pytania z analizy 2004

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 364
Wyświetleń: 1435

i dodatki do żywności kosmetyki AKREDYTACJA - formalne uznanie kompetencji laboratorium do wykonywania...

Biotechnologia - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 1141
Wyświetleń: 5404

winogronu Kwas butyrowy* Ostry zapach Kwas bursztynowy Dodatek do żywności Kwas octowy* Składnik octu Kwas...

Przechowywanie żywności

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 490
Wyświetleń: 3899

doc zajmuje 24 strony i zawiera materiał związany z przechowywaniem żywności. Jest to część przedmiotu opakowalnictwo i przechowywanie żywności, który prowadzi dr inż. Bożena Sosnowska na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie. Materiał zawiera takie zagadnienia jak: cele i zadania przechowalnict...

Mięso - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 854
Wyświetleń: 4074

. dodatkowa dodawana do żyw. musi posiadać ocenę Komitetu Ekspertów FAD/ WHO ds. dodatków do żywności (JECFA...