Dekstryny są to pośrednie produkty hydrolizy - strona 5

note /search

Reakacje millarda, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1211

, jakim podlegają różne produkty pochodzenia roślinnego i zwierzęcego, prowadzących do wytworzenia...

Suszarnictwo-wstęp

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Suszarnictwo
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1365

są przeciwutleniaczami wiązaniu wodorotlenków - produktów pośrednich autooksydacji lipidów ułatwianiu rekombinacji...

Kolokwium

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Chemia żywności
Pobrań: 2849
Wyświetleń: 7266

reszt glukozowych) Skrobia jest cukrem nieredukującym, w wyniku jej częsciowej hydrolizy powstaje...