Dekstryny fermentacja - strona 6

note /search

Skrypt do o produkcji pieczywa

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 175
Wyświetleń: 1064

Mikroorganizmy w przemyśle piekarskim Przez tysiąclecia fermentacja ciasta chlebowego przebiegała...

KKolokwium zaliczeniowe z ćwiczeń

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 161
Wyświetleń: 1337

1. fermentacji alkoholowej poddano 100g roztworu melasy, przygotowanego z 20g melasy pierwotnej...

Poilisaharydy - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 28
Wyświetleń: 637

%) podczas trawienia-dekstryny-30 cząsteczek glukozy GLIKOGEN „skrobia zwierzęca” Występowanie: wątroba, mięśnie, nerki...