Dekarboksylacja kwasu cytrynowego - strona 18

note /search

Grzyby strzępkowe- opracowanie

  • Politechnika Wrocławska
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 1043
Wyświetleń: 3220

, Rhizopus. Powodują psucie się żywności. W biotechnologii i przemyśle stosowane do wytwarzania kwasu...

Wartość odżywcza warzyw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 364
Wyświetleń: 1701

% węglowodany 0,5-5,6% białka 0,1-1,1% tłuszcze Ponadto zawierają: kwasy tłuszczowe składniki mineralne barwniki...

Piekarnia - projekt

  • Politechnika Śląska
Pobrań: 1064
Wyświetleń: 4935

prowadzenie fermentacji mlekowej, lub poprzez dodatek naturalnych kwasów (kwas mlekowy, cytrynowy, octowy...