Ciasto - strona 12

ZAPRAWY- ćwiczenia laboratorium

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Dr inz. Hanna Marszałek
  • Materiałoznastwo
Pobrań: 77
Wyświetleń: 889

wewnętrznych, najlepsza z ciasta wapiennego, czas stosowania 8 godzin, Zaprawa cementowa: słaba urabialność...

Wykład II - skały, kamienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Dr inz. Hanna Marszałek
  • Materiałoznawstwo z elementami chemii
Pobrań: 98
Wyświetleń: 581

*szklista - ciasto skalne pozbawione jest kryształów * porfirowa - większe kryształy zatopione...

Żywność wygodna - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia Środowiska
Pobrań: 273
Wyświetleń: 2982

dodatniej Rodzaje żywności wygodnej: Napoje w formie koncentratów do proszku Desery, lody, ciasta Pieczywo...

Analiza otoczenia - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • dr Mirosława Moszkowicz
  • Zarządzanie strategiczne
Pobrań: 42
Wyświetleń: 476

przeznaczonymi na reklamę ciastek, poszczególnych firm: STYCZEŃ - SIERPIEŃ 2008 STYCZEŃ - SIERPIEŃ 2009 CIASTA...

Mechanizmy wywierania wpływów

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • dr Kazimierz Wolak
  • Psychologia społeczna
Pobrań: 133
Wyświetleń: 658

. Ofiarowanie klientom darmowej próbki sera czy ciasta przy wejściu do supermarketu podnosi szansę, że kupią...

Podział opakowań aktywnych, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 245
Wyświetleń: 1386

. wydzielające etanol Działanie przeciwdrobnoustrojom przedłużające trwałość chleba, ciast i ciasteczek hamując...

Dodatki do żywności , sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr hab. inż. Paweł Glibowski
  • Technologia żywności
Pobrań: 245
Wyświetleń: 889

do dekoracji ciast i pasztecików E-174 - srebro zastosowanie - zewnętrzne powłoki wyrobów cukierniczych...