Bioakumulacja pestycydów - strona 19

note /search

System HACCP w produkcji żywności

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Higiena i technologia przetwórstwa
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1694

.: metale cięŜkie, pestycydy, środki dezynfekcyjne, antybiotyki, konserwanty, toksyny 3.ZagroŜenia fizyczne...

Regionalizacja rolnictwa

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Geografia rolnictwa
Pobrań: 343
Wyświetleń: 3605

zużycie pestycydów niezdrowe systemy karmienia zwierząt (mączki kostne do pasz) Rolnictwo...

Egzamin z technologii produktów, sem II

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia produktów i surowców pochodzenia roślinnego
Pobrań: 357
Wyświetleń: 4886

. - jałowienie gleb - używanie pestycydów, które powodują zanieczyszczenie wody i niezdatność jej do picia...

Dezynfekcja wody-opracowanie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Technologia wody i ścieków
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1015

nie utleniają się całkowicie, zaś pestycydy są bardzo odporne na działanie ozonu zaś zapach i smak są całkowicie...