Technologia przetwórstwa owoców i warzyw
- Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
szyjki, najczęściej soki Słoje - większy asortyment pakujemy w słoje, przekrój słoja może być różny...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
szyjki, najczęściej soki Słoje - większy asortyment pakujemy w słoje, przekrój słoja może być różny...
.wymagania 3.1.wymagania ogólne 3.2.wymagania szczegółowe 4.pakowania 4.1.rodzaje opakowań 4.2.zamknięcie...
, woda Żywność: mięso (13%), mleko (4%), ryby, warzywa (20%) Pakowanie produktów w modyfikowanej...
- System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (jakość zdrowotna żywności) HACCP...
i występujących zagrożeń w odniesieniu do jakości zdrowotnej produkowanej żywności. I tak np. miejsca przyjęcia...
. Żywność pakowana jest w folię w temperaturze pokojowej. Jeżeli włożymy ją do lodówki w temperaturze 4°C...
TOKSYKOLGIA ŻYWNOŚCI Toksykologia żywności-nauka eksperymentalna, badająca zależności...
pakowanego produktu, co jest niezbędnym walorem szczególnie w przemyśle spożywczym. Doskonałym przykładem...
szeroka gama technik pakowania w systemie aktywnym z dużym naciskiem na pochłaniacze tlenowe, jako że tlen...
, przez co można ją stosować wyłącznie w żywności świeżej, w produktach pakowanych w modyfikowanej atmosferze lub produktach...