Aseptyczne pakowanie żywności - strona 5

note /search

Dokumenty normalizujące, sem 6

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Zarządzanie jakością
Pobrań: 42
Wyświetleń: 791

.wymagania 3.1.wymagania ogólne 3.2.wymagania szczegółowe 4.pakowania 4.1.rodzaje opakowań 4.2.zamknięcie...

Układ funkcjonalny zakładu

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Higiena
Pobrań: 49
Wyświetleń: 602

i występujących zagrożeń w odniesieniu do jakości zdrowotnej produkowanej żywności. I tak np. miejsca przyjęcia...

Fogging-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia opakowań
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1190

. Żywność pakowana jest w folię w temperaturze pokojowej. Jeżeli włożymy ją do lodówki w temperaturze 4°C...

Inteligentne opakowania

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia opakowań
Pobrań: 14
Wyświetleń: 1197

pakowanego produktu, co jest niezbędnym walorem szczególnie w przemyśle spożywczym. Doskonałym przykładem...

Opakowalnictwo-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia opakowań
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1246

szeroka gama technik pakowania w systemie aktywnym z dużym naciskiem na pochłaniacze tlenowe, jako że tlen...