Aseptyczne pakowanie żywności - strona 16

note /search

Ekologia - opracowanie pytań

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Ekologia i ochrona środowiska
Pobrań: 707
Wyświetleń: 7455

i przestrzeń kosmiczna -jakość i bezpieczeństwo żywności -zrównoważony rozwój, zmiany globalne i ekorozwój...

Historia rozwoju etykiety

  • Uniwersytet Gdański
  • Opakowania w marketingu
Pobrań: 812
Wyświetleń: 2457

konserwowania żywności dla armii 1810 - Nagrodę wygrywa Nicolas Appert, wymyślając metodę sterylizacji 1810...

Rozwój marketingu międzynarodowego

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Marketing międzynarodowy
Pobrań: 63
Wyświetleń: 2450

, bezpieczeństwo produktu i odpowiedzialność cywilna producenta, uczciwy handel, sprawy kredytu, pakowanie...

Zarządzanie jakością

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Zarządzanie jakością
Pobrań: 861
Wyświetleń: 6776

z dokonanego zakupu? Przykład 4.5 Producent, o którym mowa w przykładzie 4.3 chce pakować swój wyrób...