Alkohol etylowy - strona 7

Fazy skondensowane

  • Uniwersytet Wrocławski
  • prof. dr hab. Leszek Ciunik
  • Krystalografia
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1449

Selen 280 – 300 Glukoza Glicerol 180 – 190 90 - 96 Alkohol etylowy Zmiany energii swobodnej F i entropii...

Wykład - piwo, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr inż. Rafał Adam Cierpiała
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 196
Wyświetleń: 1106

alkoholu etylowego poniżej 1,2% obj. Piwo utrwalone - piwo powstające w wyniku dodatkowych procesów...

Folie opakowaniowe, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1372

do fermentacyjnego otrzymywania alkoholu etylowego) Zalety: poliester alifatyczny o dużej przezroczystości i połysku...