Aldehydy - strona 30

note /search

Mleczarstwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1330

): Mniej kwaśny Nie ma smaku i zapachu aldehydu octowego Kefir: Stosowane grzybki kefirowe- symbioza...

Budowa błon biologicznych

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Fizjologia roślin
Pobrań: 210
Wyświetleń: 959

czy aldehyd mrówkowy. Są tu jednak wyjątki np. Pseudomonas oxalaticus, bakteria utleniająca kwas mrówkowy...

Analiza lądowa - Wykład 11

  • Politechnika Wrocławska
  • Analiza śladowa
Pobrań: 105
Wyświetleń: 763

, Pb, Al., Co, Cr) aniony (SO42- ,NO3-) aldehydy, ketony, alkohole Metody kalibracji: • krzywa wzorcowa...

Kwasy karboksylowe i estry

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Chemia
Pobrań: 651
Wyświetleń: 1715

jego przemianom w alkohol benzylowy, utleniany następnie czarnym tlenkiem miedzi do aldehydu benzoesowego...