Aldehydy - strona 25

note /search

Białka i sacharydy w chemii żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Chemia żywności
Pobrań: 2520
Wyświetleń: 12404

się do cyklicznych półacetali/półketali, które tworzą się w wyniku reakcji aldehydu/ketonu z alkoholem półacetale...

Biologia - hormony roślinne

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biologia roślinna
Pobrań: 406
Wyświetleń: 2443

-kaurenu do aldehydu GA12 lokalizacja: RETIKULUM ENDOPLAZMATYCZNE SYNTEZA GIBERELIN etap 3 – synteza...

Dodatki do żywności

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 560
Wyświetleń: 3416

jełczenia tłuszczów i olejów, kiedy to powstają wolne rodniki a także szkodliwe dla zdrowia aldehydy...