Wyniki wyszukiwania dla frazy: Bezpieczeństwo żywności - k. unikatowy - strona 2

note /search

Operacje cieplne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 336
Wyświetleń: 1974

napędowa różnica temperatur Δtśr Q = k F Δtśr τ k - współczynnik przenikania ciepła - zdeterminowany...

Teorie popytu na pieniądz

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Makroekonomia
Pobrań: 714
Wyświetleń: 2037

popytu na pieniądz ma postać: MD = k ⋅ PY gdzie: 1 k = k – stały współczynnik, który można interpretować...

Dodatki do żywności - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 287
Wyświetleń: 2121

) między makrocząsteczkami lub cząstkami hydrokoloidów Indukcji termicznej lub chemicznej oraz obecności jonów metali (Ca, K...