Jakość i bezpieczeństwo żywności

Jakość i bezpieczeństwo żywności-wykłady

  • Uniwersytet Jagielloński - Collegium Medicum
  • prof. dr hab. Teresa Fortuna
  • Jakość i bezpieczeństwo żywności
Pobrań: 525
Wyświetleń: 5698

Pierwszy plik zawiera 30 stron wytłumaczonych zagadnień i pojęć dotyczących jakości i bezpieczeństwa żywności, m.in.: zdrowotność, bezpieczeństwo żywności, atrakcyjność sensoryczna, dyspozycyjność, jakość żywności – uwarunkowania, oznaczanie zawartości wody, dodatki do żywności (food additives),...

Instrukcja jako uszczegółowienie procedury systemu zarządzania

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Jakość i bezpieczeństwo żywności
Pobrań: 238
Wyświetleń: 3626

Zakład Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej Instytut Eksploatacji Maszyn, Ergonomii i Procesów Produkcyjnych Wydział Inżynierii Produkcji i Energetyki Uniwersytet Rolniczy w Krakowie Projekt nr 3 z przedmiotu Jakość i bezpieczeństwo produktów żywnościowych Temat projektu: Instrukcja jako u...

Analiza Pareto Lorenza - Kontrola bezpieczeństwa

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Jakość i bezpieczeństwo żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1904

Zakład Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej Instytut Eksploatacji Maszyn, Ergonomii i Procesów Produkcyjnych Wydział Inżynierii Produkcji i Energetyki Uniwersytet Rolniczy w Krakowie Projekt nr 4 z przedmiotu Jakość i bezpieczeństwo produktów żywnościowych Temat projektu: Analiza Pareto-Lorenza ...

Analiza Pareto-Lorenza - wykres

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Jakość i bezpieczeństwo żywności
Pobrań: 210
Wyświetleń: 2835

Zakład Inżynierii Produkcji Rolno- Spożywczej Instytut Eksploatacji Maszyn, Ergonomii i Procesów Produkcyjnych Wydział Inżynierii Produkcji i Energetyki Uniwersytet Rolniczy w Krakowie Projekt nr 4 z przedmiotu: Jakość i bezpieczeństwo produktów żywnościowych Temat: Analiza Pareto- Lorenza ja...

Definiowanie krytycznych punktów kontroli

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Jakość i bezpieczeństwo żywności
Pobrań: 182
Wyświetleń: 1197

Zakład Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej Instytut Eksploatacji Maszyn, Ergonomii i Procesów Produkcyjnych Wydział Inżynierii Produkcji i Energetyki Uniwersytet Rolniczy w Krakowie Projekt nr 5 z przedmiotu Jakość i bezpieczeństwo produktów żywnościowych Temat projektu: Definiowanie krytyczn...

Przepisy - spis

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Jakość i bezpieczeństwo żywności
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1547

Dział II Rozdział Przepisy ogólne Substancje dodatkowe i enzymy spożywcze Aromaty i rozpuszczalniki Zanieczyszczenia żywności Napromienienie żywności promieniowaniem jonizującym Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego ...