Wino czerwone - strona 2

note /search

Odpowiedzi na egzamin, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1575

miesięcy do kilku lat- wina białe nie wymagają długiego leżakowania, natomiast wina czerwone...

Siarczany

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1253

lub mlekowego, przy czym przemiany te zmieniają smak. Siarczany poprawiają również kolor win czerwonych. Bez...

DR SZCZOTKA WŁASNOŚC INTELEKTUALNA

  • Wyższa Szkoła Humanistyczno-Przyrodnicza Studium Generale Sandomiriense w Sandomierzu
Pobrań: 392
Wyświetleń: 4578

jakościowy), poręczność w życiu codziennym. Np. butelka wina czerwonego z korkiem - nie ma czym otworzyć...

Mikrobiologia - wykład 10

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 623
Wyświetleń: 3129

. bayanus, Kloeckera spp. (8-18%; 3 – 6 miesięcy) Wina białe – fermentowany sok odfiltrowany Wina czerwone...

Gastronomia kolokwium

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 301
Wyświetleń: 4221

wytrawne wina białe półwytrawne wina czerwone wytrawne wina czerwone półwytrawne wina deserowe wermuty wina...

Historia rozwoju etykiety

  • Uniwersytet Gdański
  • Opakowania w marketingu
Pobrań: 812
Wyświetleń: 2457

, można napełniać winem czerwonym i białym. Do prowansalek rozlewa się prowansalskie wina białe, czerwone i różowe...

Narzędzia analizy rynku

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Mikroekonomia
Pobrań: 350
Wyświetleń: 2471

(wino) lub całkiem wąski (wino czerwone) zakres znaczeniowy. W pierwszym przypadku elastyczność popytu...